з питань оренди +38 067 203-33-03
Оренда робота-офіціанта +38 067 203-33-03
з питань оренди +38 067 203-33-03
Настав час зануритися у світ інновацій та переваг, які пропонує сучасна гастрономія. Ми раді представити вам унікальну можливість оренди робота офіціанта для вашого ресторанного бізнесу.
"Запрошуємо вас у світ, де традиційне зустрічається з майбутнім. Наша компанія рада представити унікальну можливість оптимізації вашого ресторанного бізнесу за допомогою передової технології – роботів офіціантів.
Наші роботи офіціанти відрізняються високою точністю, ефективністю та привабливим зовнішнім виглядом. Вони є ідеальним рішенням для тематичних вечірок, святкових заходів та будь-яких спеціальних подій у вашому ресторані.
На відміну від традиційного обслуговування, наші роботи офіціанти - символ новітніх технологій у гастрономічній сфері. Роботи офіціанти мають стильний та привабливий зовнішній вигляд, що додає шарму та футуристичності будь-якому заходу.
Залучення нових клієнтів: Інноваційність привертає увагу. Робот-офіціант стане не лише об'єктом цікавості, але й приводом для нових клієнтів завітати в ваш заклад.
Унікальні тематичні вечірки: З роботами офіціантами можна організувати тематичні події, які залишаться у пам'яті гостей надовго. Вони зроблять ваш заклад особливим і запам'ятовуваним.
Додаткова реклама та впізнавання: Використання інноваційних технологій у ресторанному бізнесі допоможе підвищити впізнаваність вашого закладу та створити додатковий рекламний ефект.
Взаємодія людини та робота : планшет
Навантаження на рознос : 10 кг
Спосіб навігації : рух по самостійно створеній карті
Швидкість руху : 0,8-1,1 м/с
Переміщення : рух ліворуч, праворуч, назад, вперед
Радіус розвороту : 0,5 м ± 0,1 м
Зарядка : 220 V
Габарити : 155 см. * 58 см. * 56 см
Вага : 55 кг.
Умови використання : температура 5 – 40 С,
вологість не більше 70%
Робот–офіціант оснащений лазерним радаром, за допомогою якого створюється карта ресторану та програмується розташування столиків.
Адміністратор залу або персонал бару завантажує приготовані страви та/або напої на робота та вибирає столик, до якого необхідно доставити замовлення.
Після того, як робот доставить страви клієнту до вибраного столику буде подано звуковий сигнал. Забравши свої страви, клієнт натискає відповідну кнопку “EXIT” і робот повертається у початкову точку, визначену рестораном.